Disclaimer

Kamer van Koophandel

Tettey schoonmaak en dienstverlening staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Rotterdam onder nummer 24296672.

Inhoud

De door Tettey schoonmaak en dienstverlening verstrekte informatie is ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd.

Aansprakelijkheid

Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Eurekatett kan niet garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert. Tettey schoonmaak en dienstverlening en de (eventuele) overige leveranciers aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze site(s) en de daarop/daardoor verstrekte informatie. Tettey schoonmaak en dienstverlening aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door Eurekatett worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de site(s) van Tettey schoonmaak en dienstverlening.

Verantwoordelijkheid

Afnemer van de informatie is verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie. De informatie mag uitsluitend door de afnemer zelf worden gebruikt. Afnemer mag de informatie niet overdragen, verveelvoudigen, bewerken of verspreiden. Afnemer is verplicht aanwijzingen van Tettey schoonmaak en dienstverlening omtrent het gebruik van de informatie op te volgen. Ten aanzien van de inhoud van deze website bestaat geen overnemingsvrijheid; alle auteursrechten, ook die bedoeld in art.15 Auteurswet worden voorbehouden. Nederlands recht is van toepassing.

Inschrijven

Adresgegevens

Bezoekadres:
Oranjeboomstraat 258-B
3071 BM Rotterdam
 
Correspondentieadres:
Zeilmakersstraat 2
3025 nv Rotterdam
 
Tel: 010 - 245 94 17
Fax: 010 - 245 94 17
Mob: 06 21 69 70 27
 
Internet: http://www.tettey.nl
E-mail:
 
Overig:
K.v.K. Rotterdam: 24296672
BTW nr: NL2037.51.371.B01

Routebeschrijving

Als u hier klikt dan krijgt u de route- beschrijving vanaf de door u gewenste locatie.